Ciężko mi było się rozstać z tą dwójką, trójka faktycznie brzmi już bardzo poważnie i czasami aż mnie ciarki przechodzą, jak sobie uświadomię, że to już trzydzieści lat minęło...
nie chcę dołować:) ale czy chcemy czy nie 3 też jest okresem przejściowym:):)
W tym wieku powinniśmy być już teoretycznie bardziej świadomi siebie ..i mieć większy dystans..
może to taki czas żeby sobie odpuścić.. przestać rozmyślać i zwyczajnie działać..ne czekać na cud:) W to niech wierzą 2 - jki:):)
Wysłany: 2016-06-15, 22:39 Re: znowu mało oryginalnie:)
pogadanka napisał/a:
Hej :)
Jako że dopiero co tu jestem:) i tak sobie przeglądam wątki.
Chętnie popiszę z ludzi bez względu na pleć chociaz fajnie byłoby żeby to był wiek zblizony do mojego czyli z 3 przed:) Zastanawiam sie czy są tu takie pogubione trójki bo z tego co na pierwszy rzut oka widzę to większość sporo poniżej :)
Są tacy;) Ja też 3+ i to już w połowie. Do rozmowy też chętny;)
kochamma, doedukuj się trochę, naprawdę nie znasz innego określenia na kobietę jak DUPA?
Dramat jakiś, nie da się tego czytać, weź się człowieku ogarnij, bo gadasz jak ostatni prostak.
[ Komentarz dodany przez: Amigo Vulnerable: 2016-06-25, 13:53 ]
kochamma to specyficzny użytkownik, jego się nie ocenia tylko czyta :)
kochamma [Usunięty]
Wysłany: 2016-06-26, 14:16
hhahaha Marcy jak ja za tym tęskniłem xd
Koleżanko ty się raczej doedukuj, bo jeśli sądzisz że Twoje "uwagi" wpłyną jakoś na mnie to jesteś w wielkim błędzie dupo xd
Wiek: 43 Dołączyła: 15 Mar 2011 Posty: 1207 Skąd: zachodniopomorskie
Wysłany: 2016-06-26, 14:35
kochamma napisał/a:
Koleżanko ty się raczej doedukuj, bo jeśli sądzisz że Twoje "uwagi" wpłyną jakoś na mnie to jesteś w wielkim błędzie dupo xd
Mam to właśnie w rzeczonej dupie, czy na Ciebie wpłyną czy nie, zdziwiłabym się gdyby taki prostak w ogóle zrozumiał cokolwiek z tego, co czyta.
Po drugie, nie jestem Twoją koleżanką, koleżankami nazywaj swoje "dupy", zawsze trochę ambitniej to zabrzmi.
Offtop, proponuję wywalić do Kosza naszą ambitną dyskusję.
Ostatnio zmieniony przez Marcy 2016-06-26, 15:07, w całości zmieniany 1 raz
Mam, ale obawiam się, że mógłbyś nie zrozumieć ich znaczenia, masz dość ubogie słownictwo. Więc Ci odpuszczę, widzisz jaka jestem miła?
Myślę, że nasza ambitna dyskusja nie nadaje sie nigdzie indziej, jak tylko do działu KOSZ.
Hehe, odpowiedź na poziomie pytania, i bardzo dobrze.
pysiek28, to co napisałeś było bardzo niesmaczne i kompletnie nie na miejscu. A dziwna przypadłość to jest takie gadanie jak Twoje i nieumiejętność ogarnięcia, że ludzie są RÓŻNI. Zacznij jeszcze może gadać jak Korwin, że kobiety udają że stawiają opór i jak mówią "nie", to mimo tego myślą "tak". Twoja porada jest analogiczna do tego, gdybym Ci poradziła, zebyś spróbował z chłopakami, skoro nie możesz znaleźć dziewczyny.
Ostatnio zmieniony przez Marcy 2016-07-15, 22:05, w całości zmieniany 1 raz