Witajcie,
Z racji tego, że forum przez dłuższy czas robiło mi na złość i nie chciało dodać tego tematu, robię to teraz ( mam nadzieje, ze sie uda).
Znalazłam kiedyś taki oto test osobowości *fanfary*
Jak nie jestem fanem testów, jakiś bzdurnych : "sprawdź jakim jesteś owocem w świecie minecrafta". Jednak testy psychologiczne czy osobowości to jest to. Chciałam się z Wami moi drodzy podzielić tym oto powyższym testem. ^^
Oczywiście nie ukrywam, ze liczę, że każdy choć jednym zdaniem wypowie sie na temat testu i wspomni jakim typem osobowości jest xD
Ja: POŚREDNIK.
Będziemy mogli zobaczyć wtedy ile typów jest na Naszym forum. ( I nie udawajcie, ze Was tu nie ma xD)
Ostatnio zmieniony przez notideal 2018-07-19, 08:16, w całości zmieniany 1 raz
Pośrednik z 96% umysłem introwertyka. Niby się dużo zgadza ale jakoś tak pośrednik kojarzy mi się z kimś kto łączy ludzi, a ja raczej stronie od społeczeństwa. Fakt często skupiam się tylko na jednej osobie, i tu nie mam nic na swoja obronę.
Wiek: 31 Dołączył: 02 Maj 2019 Posty: 99 Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2019-05-03, 15:19
Rzecznik, 93% introwertyzmu. Rzekomo rzadka osobowość, a na tym forum rzeczników chyba sporo. Ogólnie nie zgadzam się z większością treści opisu, więc albo słaby test, albo nie dostosowany do wszystkich, może za mało typów osobowości wymyślili.