dokładnie, wcześniej jedna osoba próbowała mnie wytrącić z równowagi, co jej się udało częściowo, ale teraz króluje chillout i (uwaga trudne słowo) jebie-mnie-to-nizm
deleted [Usunięty]
Wysłany: 2012-10-21, 17:53
Całkiem pozytywnie . Zmęczona i czuję się jakby głupsza, ale olewka .
Patty [Usunięty]
Wysłany: 2012-10-21, 19:59
Dzień się jeszcze nie skończył, a tu tyle do zrobienia... Ciężko.
Mariette [Usunięty]
Wysłany: 2012-10-21, 20:49
W miarę dobrze, pogoda dopisała to i udał się spacer po lesie.
Większość dnia w domu, dopiero po zmroku poszedłem na dłuuugi spacer(m.in też cmentarz) z koleżanką. Jutro (już raczej dziś) do roboty na popołudnie;(
Mr.eM [Usunięty]
Wysłany: 2012-11-02, 00:52
Od rana siedzę w domu, nic nie robię na zmianę z nauką. A na cmentarz nie miałem zamiaru się wybierać.
Zresztą po co, jak tam żadne, bliskie memu sercu osoby nie spoczywają.
:) ale mnie takie coś denerwuję..... serio, wiesz miałam raka, mam na koncie próbę sam, ojca nienawidzę i się tym nie przejmuje :) mam znajomego z dps- dom pomocy społecznej, rodzice kilka lat temu mu zmarli, w tym dps tak go pilnują, że szok, nad j, Białym nie mógł iść ze mną parę kroków, a to do baru albo na bilard, gdziekolwiek, widziałam takich ludzi, że masakra, nigdy się nad sobą nie użalam, bo serio jest super i fantastycznie, do tego co widziałam......... i co mogło mi się stać.... ciesz się życiem! nio! bo Ci nakopie do tyłka;) życie, nie ludzie, jest piękne :)