Czasami czuje się samotny mimo tego iż znam masę ludzi, zastanawiałem się jak inni ludzie radzą sobie z tym problemem i tak google mnie tu zaprowadziły :)
No a ja się tutaj znalazłem wcale nie przypadkowo.
Już dużo wcześniej znalazłem to forum, na temat samotności i zapisałem sobie tą stronę. Nie rejestrowałem się od razu tylko dopiero po jakimś czasie, czyli nie tak dawno.
Jestem zarejestrowany też na innym forum o podobnej tematyce i tam się też wypowiadam. Jestem tam już bardzo długo, bo wiele lat i ogromna ilość napisanych postów.
Ale pomyślałem, żeby coś zmienić i zarejestrowałem się na tym forum, bo to forum, jakoś mi bardziej przypasowało.
Wprawdzie jestem już na tamtym forum kilka lat, ale chciałem jakiejś zmiany.
Wysłany: 2016-08-22, 21:25
Cóż, trafiłem tu przez wyszukiwarkę, bo ostatnio bardziej niż zwykle dokucza mi samotność. W takim miejscu przynajmniej nie tyle co pocieszam się tym, że ktoś ma tak samo źle jak ja albo i gorzej, a raczej czuję, że nie jestem jedyny na świecie który nie radzi sobie z życiem w społeczeństwie. Zawsze lepiej trzymać się w grupie z ludźmi z takimi samymi problemami jak moje, niż totalnie zamykać na świat i poddawać się samotności i przygnębieniu.
Przytłoczenie życia codziennego czyli... od kilku lat(w zasadzie od końca szkoły podstawowej) nie miałem przyjaciół ani znajomych i do pewnego momentu było Mi z tym dobrze ale przez ostatnie 1,5-2 lat czuję że chciałbym z kimś porozmawiać poza rodziną ale nie mam z kim i zacząłem szukać forów czy stron do komunikowania się z ludźmi i w Googlach wyświetliło mi się to forum.