Tak... zgadzam się z Mondengel. Dzięki marzeniom... życie jest milsze Choć czasem wolałabym twardo stąpać po ziemi i nie mieć marzeń nie do spełnienia... bo mam ich sporo i żyję trochę w swoim świecie
Wysłany: 2011-03-22, 22:13
Tak lubię marzyć...Aby upiększać i zmieniać swoją rzeczywistość najpierw trzeba umieć marzyć...do niektórych marzeń można dążyć, można robić wszystko by spełniły się...inne pozostają tak po prostu...Niektóre marzenia można próbować realizować, robić wszystko by spełniły się. Z innymi jest tak, że po prostu są i ubogacają wewnętrzny świat.
Wysłany: 2011-11-11, 12:45
Uwielbiam marzyć jestem niepoprawną marzycielką gdybym była tylko racjonalistką twardo stąpającą po ziemi, to zmuszona byłabym posunąć się do bardzo radykalnych kroków
Cały czas mam głowę w chmurach No bo kto inny włożył by chleb do lodówki
Mr.eM [Usunięty]
Wysłany: 2012-07-10, 19:31
"Sięgając nieba, stojąc na ziemi mocno(...)"
Jestem człowiekiem który stara się sprowadzić marzenia do tej jedynej słusznej formy - czyli przełożyć je na rzeczywistość ;) Po to one w końcu są...