A ja mam obecnie jedno, tylko jedno marzenie - sprzedać dom na wsi, żeby wreszcie kupić sobie jakieś własne małe M2 w mieście. I tyle. Ale znając moje szczęście to nigdy nie nastąpi
Jestem marzycielką i marzeń mam wiele. Ale realizacja szwankuje. Niestetki.
Jakby energii starczało mi tylko na wymyślanie fantastycznych scenariuszy. Ale z wiarą, że mogą się spełnić, już gorzej.
Niemniej - marzenia pozwoliły mi jakoś przetrwać bardzo ciężki dla mnie czas. Więc może nie jest źle marzyć. Chciałabym jeszcze móc uwierzyć, że coś z tego może się spełnić...
Jestem ogromnym marzycielem, prawdę mówiąc bardzo często zatapiam się w marzenia do tego stopnia, że zapominam o świecie na około... Czasem ktoś ma do mnie pretensje, że "nie słucham", że jestem "nieobecny"
Jestem ogromnym marzycielem, prawdę mówiąc bardzo często zatapiam się w marzenia do tego stopnia, że zapominam o świecie na około... Czasem ktoś ma do mnie pretensje, że "nie słucham", że jestem "nieobecny"
Też tak miałam. Ale ze wszystkich sił starałam się tego nie robić gdyż lądowanie w rzeczywistości sprawiało, że życie bolało 2 razy bardziej. Teraz nie marzę o niczym, trzeba twardo stąpać po ziemi.
Jak byłem młodszy to marzyłem zanim zasypiałem. To były najpiękniejsze momenty dnia :) Od parunastu lat, przestałem to robić - przyzwyczaiłem się do codzienności. Teraz marzę, żeby ktoś się odezwał
Jak byłem młodszy to marzyłem zanim zasypiałem. To były najpiękniejsze momenty dnia :) Od parunastu lat, przestałem to robić - przyzwyczaiłem się do codzienności. Teraz marzę, żeby ktoś się odezwał
Czyli jednak o czymś marzysz. I życzę Ci aby te marzenie się spełniło :)
Czyli jednak o czymś marzysz. I życzę Ci aby te marzenie się spełniło :)