Przeglądam forum i pisze post,który właśnie czytasz,gram na kurniku w 3-5-8,oglądam zaległe odcinki z kanału"Autostopem Na Koniec Świata",walczę z bezsennością i wypada chyba dodać,ze pracuje nad podzielnością swojej uwagi;-).
Pffff.... właśnie się zorientowałam, że dokument o Jarocinie mi się chu....owo nagrał, obraz mi się zacina ... żal.pl Szkoda, może dadzą powtórkę na tvp kultura to nagram jeszcze raz. A poza tym zbieram się do obejrzenia finału Making a murderer i psychicznie nastawiam się na wizytę u lekarza.
Oglądam serial, walczę z bólem głowy i staram się nie stresować i nie dręczyć tym, że miałam jechać na weekend do znajomych, a przez moją chorobę, zostałam w łóżku.
Rysuję portret koleżanki i słucham muzyki. Poznałam ją podczas ostatniego mojego wyjazdu- bardzo mi pomogli z mężem. Poprosiła mnie o rysunek, więc chętnie się odwdzięczę :)