Wysłany: 2011-03-21, 00:37
Z braku checi i czasu nie ogladam.. Ale polecam "Dexter" (swego czasu lecial albo leci? na TVN) lubie tez "Jak poznalem wasza matke", czasem tez obejrze "Trudne Sprawy" i "Dlaczego Ja" xDD
Wysłany: 2011-04-05, 13:53
Ja seriali raczej nie oglądam, jakoś mnie do tego nie ciągnie.
Jedynie ostatnio oglądałam 5 sezon 'Skins', bo dowiedziałam się, że jeden z głównych bohaterów to metal ;D Spodobało mi się i miałam oglądać serial od początku, ale po dwóch pierwszych odcinkach jakoś tak mi się odechciało.
No i w sumie nic innego ostatnio nie oglądałam.
Oh tutaj to ja się mogę rozgadać trochę, nie oglądam seriali regularnie ale zrywami, fundując sobie np. całe popołudnie danego sezonu. Z tego co widziałam, oglądam i w większości mi się spodobało to:
Lost, Dexter, Dr. House, Sister Jackie, The Big Bang Theory, Friends, How I met your mother (jednak wybrane odcinki) Bones, Mental (nie mylic z mentalista), Twin Peaks, Game of Thrones to tyle co przychodzi mi w tej chwili do głowy, ale jakbym sie zastanowila, to jeszcze drugie tyle by sie znalazlo.
Wysłany: 2011-08-11, 20:14
No :( Choć trudno sie dziwić
Pomysł dobry ale twórcy bali się pójść do przodu w fabule.. Jak już stawiali krok do przodu to zaraz się cofali do pktu wyjścia
Bardziej mi szkoda caprici która była świetnym serialem a z niewiadomych przyczyn ją zawiesili