Wiek: 43 Dołączyła: 15 Mar 2011 Posty: 1207 Skąd: zachodniopomorskie
Wysłany: 2011-03-17, 11:39 Film
Komedie z lat PRL-u. Komedie sensacyjne, kryminalne. Filmy animowane.
Ulubione to "Komedia małżeńska", "Kogel-mogel", "Złap mnie, jeśli potrafisz", "Madagaskar", "Epoka Lodowcowa"
Ostatnio zmieniony przez Sunrise 2016-08-11, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2011-04-05, 13:41
W sumie to rzadko oglądam jakieś filmy, a jeśli już to jest to głównie klasyka horrorów.
Najbardziej lubię 'The Omen' (część 1 i 2), 'The Thing' i 'The Fog'
Wiek: 28 Dołączyła: 15 Mar 2011 Posty: 1237 Skąd: z piekła
Wysłany: 2011-04-05, 16:15
Destroyer napisał/a:
'The Omen'
Pierwszy raz oglądałam jak miałam 7 lat(umierałam ze strachu) . Wczoraj oglądałam z siostrą i uznałam, że śmierć bohaterów jest pokazana okropnie nierealistycznie.
Najczęściej oglądam filmy oparte na faktach. Moje 'naj' to: "Błękitny motyl", "7. piętro" i "Zielona mila"
Wysłany: 2011-04-05, 16:42
Ever napisał/a:
Destroyer napisał/a:
'The Omen'
Pierwszy raz oglądałam jak miałam 7 lat(umierałam ze strachu) . Wczoraj oglądałam z siostrą i uznałam, że śmierć bohaterów jest pokazana okropnie nierealistycznie.
Hm... może faktycznie jest w tym trochę prawdy, ale dla mnie to i tak zawsze będzie ulubiony film. Mój pierwszy horror i to dzięki niemu zainteresowałam się tym gatunkiem ;D I lubię do niego wracać :)
Aaa, zapomniałam jeszcze napisać, że do moich ulubionych filmów należy też 'This Is Spinal Tap' - to jest tak dla odmiany komedia muzyczna ;)
Wczoraj oglądałam "The Way Back" (PL "Niepokonani") o ludziach (m.in. Polakach), którzy uciekli z gułagu na Syberii i od Syberii, przez tajgę, wyżyny Mongolii, pustynię Gobi, Tybet, Himalaje docierają aż do Indii.
Dawno nie widziałam tak dobrego filmu.
bardzo lubię polskie filmy:
"plac zbawiciela"
"jestem"
"wszyscy jesteśmy Chrystusami"
"pogoda na jutro"
"to ja złodziej"
"różyczka"
"żurek"
"symetria"
"dzień świra"
"ogród Luizy"
"chrzest"
jeszcze kilka by się pewnie znalazło tylko akurat nie mogę sobie przypomnieć
Wiek: 28 Dołączyła: 15 Mar 2011 Posty: 1237 Skąd: z piekła
Wysłany: 2011-06-27, 11:59
erpe, ja jak oglądam kryminalne to zamiast zastanawiac się kto jest mordercą itd. to zastanawiam się co siedzi we łbie mordercy. :D A jak już seryjny to w ogóle.