Przeglądając youtuby, natrafiłem na pewien "Trailer" z filmu "IMPERIUM", ktoś słyszał?/widział?/itp?
Wiecie ze wykorzystali tam fragment z marszu niepodległości? Ktoś się spyta co w tym złego? Ale jak zobaczycie zestawienie tego z tematyką filmu zrobi się wam raczej niesmacznie...
https://www.youtube.com/watch?v=zlhg2lRj-a4
(dla niewprawionych około 1;08)
"Poradnik Pozytywnego Myślenia"
Zabierałem się z 50 razy i wreszcie obejrzałem.
Powiem tyle - top 10 najlepszych filmów jakie widziałem i chyba pierwszy, na którym na końcu na serio się rozbeczałem aż tak...
Ostatnio zmieniony przez Amigo Vulnerable 2016-07-16, 22:17, w całości zmieniany 1 raz
Jak ktoś lubi horrory to "Autopsja Jane Doe" mnie, horrorowego maniaka pozytywnie zaskoczyła. Fajnie się oglądało, jeden z lepszych horrorów kinowych jakie ostatnio widziałam. Miał bardzo intrygującą fabułę.
A czy spotkaliście się z takimi filmami jak : Taśmy Watykanu i Zbaw Nas ode złego ?
Jeśli chodzi o mnie to te dwie pozycje polecam gorąco tym którzy lubią ten gatunek bo to w sumie bardziej thriler no ale zalicza się do horroru i w tym przypadku opartego na faktach wkręcił mi się absolutnie szczególnie ta druga pozycja,a jak wygląda to u Was ?
A czy spotkaliście się z takimi filmami jak : Taśmy Watykanu i Zbaw Nas ode złego ?
Jeśli chodzi o mnie to te dwie pozycje polecam gorąco tym którzy lubią ten gatunek bo to w sumie bardziej thriler no ale zalicza się do horroru i w tym przypadku opartego na faktach wkręcił mi się absolutnie szczególnie ta druga pozycja,a jak wygląda to u Was ?
Fajne horrorki, przyjemnie się oglądało, chociaż nie zrobiły na mnie aż takiego wrażenia, jakiego oczekiwałam ;)
Z nowości polecam "Kong. Wyspa czaszki" - całkiem, fajne, nowe ujęcie historii King Konga. Plus super muzyka - w soundtracku znajduje się Black Sabbath i David Bowie ;)