Samotność - forum psychologiczne na temat samotności - dla wszystkich samotnych i osamotnionych - samotnosc

FAQ SzukajUżytkownicyGrupy Chat Gry RejestracjaZaloguj

Samotność

Psychologiczne forum dyskusyjne związane z tematem samotność, osamotnienie - na temat samotności dla wszystkich samotnych i osamotnionych.

Poprzedni temat «» Następny temat
Czy jeszcze tu ktoś zagląda?
Autor Wiadomość
freebird 
Milczący

Wysłany: 2025-08-19, 21:52   

A ja dalej "męczę" Twoją książkę/opowiadanie. Kurde skłamałbym że przeczytałem ale jakieś postępy są. Niedawno nawet o niej myślałem a tu pac, i to jeszcze jakie świetne informacje! Jak możesz to daj trochę więcej szczegółów. Kapnij trochę słońcem na mnie i opowiedz co możesz.

kamiledi15 
Początkujący

Wysłany: 2025-08-19, 22:00   

Poznałem jedną koleżankę, zresztą właśnie dzięki temu forum i czasami jeździmy razem do teatru, razem z jej drugą koleżanką. Poznałem też drugiego fana mojej idolki i parę razy rozmawialiśmy na żywo. Mam też jednego internetowego znajomego, z którym nigdy się nie spotkałem, ale piszemy prawie codziennie. Tak więc nie jest źle :)

Co do książki - spokojnie, nie ma pośpiechu. Jak uda Ci się ją dokończyć to daj znać.

freebird 
Milczący

Wysłany: 2025-08-19, 22:03   

Drugiego fana mojej idolki? Mogę spytać o więcej szczegółów czy to bardzo intymne pytanie? Ten internetowy znajomy to gdzie poznany? Pytam bo jestem żywo zainteresowany poznawaniem ludzi xDD
Koleżanka od teatru to perspektywa na głębszą znajomość?

kamiledi15 
Początkujący

Wysłany: 2025-08-19, 22:11   

O idolce pisałem kiedyś w starych tematach, to nadal ta sama :) Z nią tez mi się dobrze układa, śpiewa w zespole, którego szef jest dla mnie niesamowicie miły i mamy dobry kontakt.
Fana poznałem na Filmwebie, zgadaliśmy się tam i poznaliśmy.
Z koleżanką raczej nic nie planuję :) Raczej raz na jakiś czas pojedziemy razem na jakiś spektakl i tyle. Ona jeździ razem z drugą koleżanką, a mnie biorą "na doczepkę". Ale te spotkania to z jej inicjatywy.

freebird 
Milczący

Wysłany: 2025-08-20, 22:09   

Super sprawa, ale mam wrażenie i nadzieję że coś bliższego z tego będzie. Może głębsza przyjaźń? Branie "na doczepkę" nie istnieje :) jeśli ktoś nie chce się z kimś spotkać lub gdzieś razem pokazać to zwyczajnie tego nie robi. To nie szkoła, że dają za to punkty do zachowania. Kolega z filmweba w podobnym wieku?
Muszę przyznać że znasz sporo ludzi ^^ tu szef zespołu i tak dalej, fiu fiu xD ja znam tylko ekspedientkę w sklepie a jak ta się czasem zmieni to już mam gorszy nastrój :P

kamiledi15 
Początkujący

Wysłany: 2025-08-21, 09:31   

Bez przesady z tymi znajomościami :) Widuję się z nimi dość rzadko, więc bywają długie miesiące samotności i potem jeden dzień spotkania. Lepsze to niż nic, ale do ideału dużo brakuje.
Ten z Filmweba parę lat młodszy ode mnie, ale podobny wiek.
A koleżanka jest o głowę wyższa ode mnie :D Natura pokarała mnie mizernym wzrostem.
Ostatnio zmieniony przez kamiledi15 2025-08-21, 09:35, w całości zmieniany 2 razy  

freebird 
Milczący

Wysłany: 2025-08-21, 21:28   

Tym bardziej podbijam swoje wcześniejsze słowa. Gdyby jej to jakkolwiek wadziło to zwyczajnie by się nie odzywała i nie zadawała sobie trudu, bo tak to trzeba "wulgarnie" nazwać. To są rzeczy (spotkanie, zapraszanie) które jednak wymagają trochę inicjatywy.

Odpowiedz do tematu