A ja dalej "męczę" Twoją książkę/opowiadanie. Kurde skłamałbym że przeczytałem ale jakieś postępy są. Niedawno nawet o niej myślałem a tu pac, i to jeszcze jakie świetne informacje! Jak możesz to daj trochę więcej szczegółów. Kapnij trochę słońcem na mnie i opowiedz co możesz.
Poznałem jedną koleżankę, zresztą właśnie dzięki temu forum i czasami jeździmy razem do teatru, razem z jej drugą koleżanką. Poznałem też drugiego fana mojej idolki i parę razy rozmawialiśmy na żywo. Mam też jednego internetowego znajomego, z którym nigdy się nie spotkałem, ale piszemy prawie codziennie. Tak więc nie jest źle :)
Co do książki - spokojnie, nie ma pośpiechu. Jak uda Ci się ją dokończyć to daj znać.
Drugiego fana mojej idolki? Mogę spytać o więcej szczegółów czy to bardzo intymne pytanie? Ten internetowy znajomy to gdzie poznany? Pytam bo jestem żywo zainteresowany poznawaniem ludzi xDD
Koleżanka od teatru to perspektywa na głębszą znajomość?
O idolce pisałem kiedyś w starych tematach, to nadal ta sama :) Z nią tez mi się dobrze układa, śpiewa w zespole, którego szef jest dla mnie niesamowicie miły i mamy dobry kontakt.
Fana poznałem na Filmwebie, zgadaliśmy się tam i poznaliśmy.
Z koleżanką raczej nic nie planuję :) Raczej raz na jakiś czas pojedziemy razem na jakiś spektakl i tyle. Ona jeździ razem z drugą koleżanką, a mnie biorą "na doczepkę". Ale te spotkania to z jej inicjatywy.
Super sprawa, ale mam wrażenie i nadzieję że coś bliższego z tego będzie. Może głębsza przyjaźń? Branie "na doczepkę" nie istnieje :) jeśli ktoś nie chce się z kimś spotkać lub gdzieś razem pokazać to zwyczajnie tego nie robi. To nie szkoła, że dają za to punkty do zachowania. Kolega z filmweba w podobnym wieku?
Muszę przyznać że znasz sporo ludzi ^^ tu szef zespołu i tak dalej, fiu fiu xD ja znam tylko ekspedientkę w sklepie a jak ta się czasem zmieni to już mam gorszy nastrój :P
Bez przesady z tymi znajomościami :) Widuję się z nimi dość rzadko, więc bywają długie miesiące samotności i potem jeden dzień spotkania. Lepsze to niż nic, ale do ideału dużo brakuje.
Ten z Filmweba parę lat młodszy ode mnie, ale podobny wiek.
A koleżanka jest o głowę wyższa ode mnie :D Natura pokarała mnie mizernym wzrostem.
Ostatnio zmieniony przez kamiledi15 2025-08-21, 09:35, w całości zmieniany 2 razy
Tym bardziej podbijam swoje wcześniejsze słowa. Gdyby jej to jakkolwiek wadziło to zwyczajnie by się nie odzywała i nie zadawała sobie trudu, bo tak to trzeba "wulgarnie" nazwać. To są rzeczy (spotkanie, zapraszanie) które jednak wymagają trochę inicjatywy.