Sesje hipnoterapii do zycia miedzy zyciami oraz poprzednich inkarnacji polecane sa osób, które czuja sie samotne, a które jednoczesnie sa zainteresowane tego typu forma pomocy - terapii
Kazda osoba, która czuje sie samotna, osamotniona w swoim zyciu - z przeróznych wzgledów - moze rozwazyc sesje hipnoterapii. Sposród rodzajów hipnozy, czy tez hipnoterapii jedna z metod, która jest polecana w przypadku ciezszych problemów emocjonalnych, czy duchowych jest sesja hipnozy regresyjnej do zycia miedzy zyciami i poprzednich wcielen (odpowiednia oczywiscie dla osób, które wierza, czy sa otwarte na tego typu idee). Tego typu forma pracy laczy ze soba klasyczna hipnoze regresyjna - hipnoze reinkarnacyjna , podczas której pacjent przenoszony jest zarówno do przeszlosci w swoim obecnym zyciu, jak równiez ma mozliwosc zagladniecia do swoich poprzednich inkarnacji (poprzednich wcielen). Wraz z praca, która wykonywana jest podczas sesji regresji LBL (z jezyka angielskiego: life between lives), czyli z mozliwoscia przeniesienia sie równiez do zycia miedzy inkarnacjami.
Hipnoza regresyjna do zycia miedzy wcieleniami i poprzednich inkarnacji, to wielopoziomowe narzedzie oraz praca holistyczna, podczas której pacjent ma mozliwosc odkrycia przyczyn swoich obecnych zyciowych problemów, rozterek i zmagan. W tym m.in. przyczyn doswiadczanej w obecnym zyciu samotnosci, osamotnienia.
To, jak nasze zycie wyglada obecnie jest skutkiem naszych decyzji, dzialan oraz dróg nie tylko w obecnym zyciu, ale swój prapoczatek nosi w poprzednich inkarnacjach. Dlatego tez sesja hipnozy regresyjnej do zycia miedzy zyciami i poprzednich wcielen, to potezne narzedzie, gdyz daje ono mozliwosc zarówno przeniesienia sie do swoich poprzednich inkarnacji, jak równiez mozliwosc odwiedzenia swiata duchowego, spotkania z duchowym Przewodnikiem, czy bliskimi duszami bedacymi po drugiej stronie
Sesje hipnozy regresyjnej warto przebyc u specjalisty, który ma wieloletnie doswiadczenie oraz nie tylko jest specjalista z zakresu hipnoterapii, ale równiez badaczem poprzenich inkarnacji oraz zycia miedzy wcieleniami. Dlatego polecanym specjalista, ekspertem w tej dziedzinie jest hipnoterapeuta, badacz kwestii reinkarnacji poslugujacy sie pseudonimem Arkenas - twórca Instytut Eksploracji Duszy I Umyslu, dzialajacego juz od przeszlo 12 lat, przez którego drzwi (czy to te fizyczne, czy wirtualne) przeszlo setki zadowolonych pacjentów, w przypadku których zycie zostalo odmienione na lepsze po sesji hipnozy regresyjnej do swiata duchowego oraz poprzednich wcielen.
Chcialybm serdecznie oraz z czystym sercem polecic jego prace oraz duchowy wklad, który wniósl przez kilkanascie lat swojej pracy i zaprosic kazdego, kto jest zainteresowany, czy otwarty na tego typu prace, aby skorzystal z jego uslug. ZAPRASZAM do odwiedzenia strony pod adresem: instytutduszy.pl
Warto tutaj dodac, ze taka metoda pracy, jaka jest hipnoza regresyjna LBL metoda Michaela Newtona oraz innych badaczy do zycia miedzy wcieleniami i poprzednich inkarnacji wykonywana przez Instytut Eksploracji Duszy I Umyslu ma ogromne sukcesy, w przypadku osób borykajacych sie z problemem samotnosci, osamotnienia, poczucia niedopasowania do swiata wokolo etc.
Stad tez raz jeszcze - polecam i zachecam z calego serca
Wysłany: 2016-11-02, 22:03
Poniedziałek - kończę pracę o 17:30.
Zależy, gdzie byśmy mieli się spotkać - koło 18:30 mógłbym dołączyć.
Środa - kończę o 17:00, mogę dołączyć około 18. :)
U mnie to wyglada tak: wtorki - 17:30, środy - 17:00, czwartki - 17:00, piątki - 16:00. Sobota, niedziela - praktycznie wolne.
Co do zasady mam zawsze zajęte popołudnia, ale mogę swobodnie modyfikować te plany.
Próbuję spotykać się teraz z Koleżanką (idzie nam powoli), ale jak coś to jestem w stanie rozsmarować dla Niej każdego, więc, mimo iż się umówimy, czasami mogę dać plamę i się nie stawić z tego powodu.
W takim razie, moja propozycja wygląda następująco - umówmy się na razie wstępnie na środę. A co do konkretów to może dogadamy w poniedziałek? Może ktoś jeszcze się dopisze i/lub wypisze to wtedy będziemy myśleć :)
Wysłany: 2016-11-03, 22:25
Dzięki za życzenia powodzenia. :D
Z forum? Nie. Poznaliśmy się nad morzem podczas urlopów - okazało się, że oboje przebywamy w Warszawie - ja tu zamieszkałem, a Ona studiuje.
W takim razie czekamy do poniedziałku. :)
Wysłany: 2016-11-05, 17:26
jasiojas napisał/a:
Mam taki pomysl. Co myślicie o założeniu grupki na facebooku? Będzie wtedy łatwiej się komunikować. Na pewno kaźdy więcej zagląda na fb niż tutaj .
Popieram. Osobiście słabo obsługuję fb, więc byście musieli mi powiedzieć, co muszę wpisać w wyszukiwarkę, żeby dołączyć - ewentualnie jakaś konwersacja grupowa. Jeżeli ktoś to chce ogarniać to niech powie, co muszę podać, żeby móc z Wami pogadać w wygodniejszej formie. ;)
Ja na spotkanie się spóźnię, więc byście mnie powiadomili chociażby na fb, czy jeszcze trwacie na posterunku. ;) Same plusy.