Wiek: 31 Dołączył: 02 Maj 2019 Posty: 99 Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2019-08-05, 20:54
Witam. To tylko takie wrażenie, że nic ci się nie chce- na przykład chcesz mieć jakieś towarzystwo, którego ci brakuje. Bariera językowa ci przeszkadza w poznawaniu ludzi, czy coś innego?
Wiek: 31 Dołączył: 02 Maj 2019 Posty: 99 Skąd: Wielkopolska
Wysłany: 2019-08-07, 19:46
Rozwód to chyba faktycznie nic miłego, przynajmniej dopóki trwa. Później może będzie lepiej niż było. Wszystko zależy od twojej sytuacji.
Jeśli cały dzień spędzasz w pracy, to trudno byś nie czuła pustki, bo praca raczej mało komu przynosi spełnienie... W pracy też czujesz samotność, nie masz kontaktu z innymi ludźmi, czy ten kontakt jest powierzchowny?
Witam . Mam na imię Maria 30 lat mieszkam na co dzień w Niemczech. Z córką . I czuję się potwornie samotna. .........
Witaj Marysiu
Napisz proszę coś bliżej o sobie: zainteresowania, praca i takie rzeczy.
Ja też jestem po rozwodzie - mam jednak drugą rodzinę.
Ja mam 51 lat, jestem handlowcem z Łodzi, mam rodzinę - synowie już dorośli - żyją w swoim świecie. Moje małżeństwo jest ogólnie bardzo ok.
Nie mam jednak bliskich kontaktów z innymi ludźmi - dalsza rodzinę, znajomi, przyjaciele etc. Czemu? O tym innym razem.
Zainteresowania mam bardzo różne: ogrodnictwo, turystyka górska, muzyka, coś by się tam jeszcze znalazło.