Samotność - forum psychologiczne na temat samotności - dla wszystkich samotnych i osamotnionych - samotnosc

FAQ SzukajUżytkownicyGrupy Chat Gry RejestracjaZaloguj

Samotność

Psychologiczne forum dyskusyjne związane z tematem samotność, osamotnienie - na temat samotności dla wszystkich samotnych i osamotnionych.

Poprzedni temat «» Następny temat
Witajcie.
Autor Wiadomość
Jupiter
Nowy

Wysłany: 2024-12-09, 14:14   Witajcie.

Dzien dobry,
Popelnilem w zyciu zbyt wiele bledow i dostalem tez zbyt wiele, nadchodzi moment w ktorym to co sie dzieje i to co sie wydarzylo zaczelo mnie przerastac. Po 6 latach jestem tak wykonczony, z nie potrafie sobie zaplanowac kolejnego dnia. Czuje sie strasznie samotny, ale nie szukam czegokolwiek! Pisze tu bo dla zwiazku zerwalem wszystkie kontakty i nie mam z kim porozmawiac. Mam w zyciu kilka osob ktore caly czas mi pomagaja, ale nie potrafie z nimi rozmawiac o moich problemach. Czuje jeden wielki haos. W kazdym razie doszedlem do jednego wniosku, mam nadzieje ze komus to pomoze. „Nie wazne ile Cie spotkalo, nie zapomnij jakim czlowiek zawsze chciales byc”. To dla wielu bedzie zaden news, ale gdy zapomnimy o wartosciach to latwo przepasc.
Pozdrawiam!
Jupiter

cZŁOwiek 
Nowy

Wysłany: 2024-12-09, 18:53   

trzymaj się ciepło... samotność to taka straszna trwoga

notideal 
Początkujący

Wysłany: 2024-12-26, 12:44   

Najgorzej jak dla osoby narcystycznej poświęca się wszystko, znajomych i rodzinę. Potem się okazuje że to był błąd, którego nie da się naprawić. Też popełniłam taki bład, teraz na szczęście moje życie wygląda inaczej. Oby u Ciebie też wszystko się ułożyło.

Marek Aureliusz 
Nowy

Wysłany: 2025-05-09, 09:04   

3maj sie! glowa do gory

Domi123 
Nowy

Wysłany: 2026-03-03, 01:45   

Dzień dobry,

Jestem nowa i chciałam się przywitać. Czy ktoś tu bywa?

Odpowiedz do tematu