Witam was, nazywam się Marcin, mieszkam w okolicach Trójmiasta, trafiłem na to forum przez przypadek bo doskwiera mi samotność w ostatnich czasach, nie mam zbytnio znajomych, nawet rodziny zbytnio nie, jedynie praca jakoś tam wypełnia po części pustkę, nigdy nie byłem jakoś mocno towarzyski, ale jakoś tam się kręciło. Nie mam też za bardzo jakiś konkretnych zainteresowań , hmm no lubię mocniejszą muzykę, głównie Rammsteina ;d, Jakieś tam wycieczki, spacery, w jakis bardziej takich przyrodniczych miejscach niż budowle :D. Hmm no to chyba na tyle.
Pozdrawiam was cieplutko ;)
Ostatnio zmieniony przez Sematarel 2024-04-07, 13:09, w całości zmieniany 2 razy
Witam gorąco : ) z tego co wiem jest tu kilku miłośników muzyki zza Odry, nie powinno być najgorzej. Na początku może być trochę pustawo ale damy jakoś radę!
Wysłany: 2024-06-07, 20:10
hey,
urodzony w 3City, od lat za Odroda. Uwielbiam mocna muzyke i Gin Tonic ;) . Jutro ide na koncert TOOL.
Uwielbiam popelniacz fotografie, zwlaszcza w czerni i bieli. Latam dronem, montuje w Davinci i ciagle jestem na walizkach...czesto czuje sie osamotnionym...mimo, ze nie jestem.