Tak jak wskazuje nazwa Forum, przybyłem tu, bo mi się nudzi i ludzie ze mną mało rozmawiają, o szczegółach rozwinę się innych tematach, w które będę się włączać, a i może będę tworzyć własne tematy...
Witam bardzo serdecznie. Zapraszam do udzielania się na forum. Niestety mało jest tu obecnie aktywnych osób ale za to ja chętnie podyskutuję z Tobą na dowolny temat. Może z czasem inni też się przyłączą.
Witam bardzo serdecznie. Zapraszam do udzielania się na forum. Niestety mało jest tu obecnie aktywnych osób ale za to ja chętnie podyskutuję z Tobą na dowolny temat. Może z czasem inni też się przyłączą.
Dziękuję. Aktualnie nie mam specjalnie pomysłu na rozmowę, ale napisz tu jakieś linki do tematów już na Forum istniejących bo dużo ich jest, jeśli zobaczę które z tematów cię najbardziej interesują, to wybiorę i będę pisał na ten temat mnie interesuący.
Spróbuj napisać coś w dziale "o nas". Nawet kilka zdań na początek wystarczy. Możesz wskazać jakieś zainteresowania. Ja obecnie siedzę mocno w temacie muzycznym, interesują mnie internetowe stacje radiowe ale też ciekawe, mniej popularne zespoły.