_________________ MOŻESZ SPOTYKAĆ LUDZI... LEPSZYCH ODE MNIE, ZABAWNIEJSZYCH ODE MNIE, DUŻO ŁADNIEJSZYCH NIŻ JA, ALE JEST JEDNA RZECZ KTÓRĄ CHCĘ CI POWIEDZIEĆ. ZAWSZE BĘDĘ DLA CIEBIE, KIEDY ONI CIĘ ZOSTAWIĄ.
Wiem, wiem ;)
Swoją drogą ostatnio wymyśliłem sobie, ze będę zbierał szaliki klubowe :D
Nie wiem skąd mi się to wzięło, ale jakoś wpadło do głowy a nie jestem zagorzałym kibicem żadnej z drużyn :D
hehe no to trzeba od czegoś zacząć to jaki chciałbyś dostać na początek???
_________________ MOŻESZ SPOTYKAĆ LUDZI... LEPSZYCH ODE MNIE, ZABAWNIEJSZYCH ODE MNIE, DUŻO ŁADNIEJSZYCH NIŻ JA, ALE JEST JEDNA RZECZ KTÓRĄ CHCĘ CI POWIEDZIEĆ. ZAWSZE BĘDĘ DLA CIEBIE, KIEDY ONI CIĘ ZOSTAWIĄ.
Szczerze mówiąc mam już dwa :P jeden brata z Liverpool'u, a drugi z TSP, bo to znajomy na studiach skądś wziął, nie wiem skąd, ale miał ich chyba z 200 a bagażniku i dał mi jeden, tak sam od siebie :)
Więc teraz wiszą w pokoju i nic poza tym :)
Szkoda że TPS A nie BKS BKS rządzi w Bielsku Białym A ja dałbym Tobie szalik swojego klubu ale nie stety przeszedł w ręki mojego chrześniaka
nie no dobra żartuję sobie :-)To życzę powodzenia w prowadzeniu kolekcji
Sport? lubię
Kocham piłkę nożną, niestety teraz już biernie bo kiedyś trochę grywałem w klubach, od 99' kibic Manchesteru United, czasami pogram z kumplami na hali w piłeczkę. A tak poza tym kibicuję polskim siatkarzom, ręcznym. W siątkę też czasem pogram, ale potrafię tylko dobrze serwować, nic poza tym . Natomiast tak czynnie to biegam sobie 3x w tygodniu i siłownia 3x, aby utrzymywać cały czas kondycję fizyczną na względnie wysokim poziomie .