_________________ MOŻESZ SPOTYKAĆ LUDZI... LEPSZYCH ODE MNIE, ZABAWNIEJSZYCH ODE MNIE, DUŻO ŁADNIEJSZYCH NIŻ JA, ALE JEST JEDNA RZECZ KTÓRĄ CHCĘ CI POWIEDZIEĆ. ZAWSZE BĘDĘ DLA CIEBIE, KIEDY ONI CIĘ ZOSTAWIĄ.
Wiek: 27 Dołączyła: 01 Sie 2012 Posty: 8 Skąd: kujawsko-pomorskie
Wysłany: 2012-08-05, 22:57
Hej Jestem Kaśka, mam 21 i pochodzę z Włocławka (kujawsko-pomorskie). Studiuję medycynę, co zajmuje mi większość czasu (ale co uwielbiam ;)), oprócz tego interesuję się historią, rysunkiem i psychologią. W wolnych chwilach biegam, chodzę na fitness i na basen. Słucha głównie rocka - od punka do metalu. Wolę góry niż morze, zimę niż lato, ludzi spokojnych i szczerych niż zarozumiałych i pozerów. W sumie to już nie wiem, co pisać... zatem witam was wszystkich serdecznie i cieszę się, że odkryłam to forum Pozdrówka
_________________ MOŻESZ SPOTYKAĆ LUDZI... LEPSZYCH ODE MNIE, ZABAWNIEJSZYCH ODE MNIE, DUŻO ŁADNIEJSZYCH NIŻ JA, ALE JEST JEDNA RZECZ KTÓRĄ CHCĘ CI POWIEDZIEĆ. ZAWSZE BĘDĘ DLA CIEBIE, KIEDY ONI CIĘ ZOSTAWIĄ.
Wysłany: 2012-08-15, 14:25
Cześć wszystkim!
Mam 26 lat i jestem samotna... chyba od zawsze. Z niewiadomego powodu teraz samotność dokucza mi najbardziej. Mam nadzieję, że znajdę tu ludzi, którzy pomogą mi przetrwać...